

Monday 15th April 2024 (all times in CET)						
Time	Topic	Partner	Time slot	Location		
8:30	Registration at Carmen de los Martires		30 min	Carmen Martires		
9:00	Welcome to day #1 - Introduction to the meeting and daily agenda EDPL		5 min			
9:05	Welcome to Granada (practicalities)	GRACITY - DIPGRA	10 min			
9:15	WP4 Co-creation Workshop	INESCTEC	1h15 min			
10:30	WP3 Workshop Social LCA	CIRCE	45 min			
11:15	COFFEE BREAK		15 min			
11:30	WP8 Workshop	E@W	1h 15 min			
12:45	LUNCH		1h			
13:45	WP6&WP7 - Q&A session on whatever topics partners want to ask LHs	CME /GA	30 min			
14:15	WP10 Exploitation Workshop	ICONS	1 h			
15:15	Short presentation about GRANADA (GRACITY APPs "Granada Decide" and "Granada Mejora", ITeC presentation)	GRACITY	45 min			
16:15	Walk to Granada center to visit 2 of the refurbished buildings		30 min			
16:45	Visit to Granada Public Library		30 min	Granada Public Library		
17:15	COFFEE BREAK		15 min			
17:30	Walk and visit to Granada Townhall		30 min	Granada Townhall / City Center		
18:00	END OF DAY ONE	GRACITY	10 min			
10.20	CONSORTHINA DININIED			Dinner paid by each partner via its own travel expenditures		
19:30	CONSORTIUM DINNER			expenditures		

Tuesday 16th April 2024 (all times in CET)								
Time	Topic		Partner	Time slot	Location			
9:00	Transfer via busses/taxis from Hotels to EMASAGRA facilities			30 min				
9:30	Welcome of the day #2			10 min	EMASAGRA facilities			
9:40	Field trip tp EMASAGRA Green WWTP "Biofactoria" and WTP		EMASAGRA	2 h 20 min	TbC - EMASAGRA Facilities			
12:00	Transfer via busses/taxis from EMASAGRA to DIPGRA facilities		DIPGRA	30 min	DIPGRA Main Building			
12:30	LUNCH			1 h				
13:30	WP2	In-parallel: Registration of SCALABLE CITIES for ON-SITE VISITS (13:40h - 14:10h)	VTT	30 min				
14:00	Closing session (WP11 recap)	III-paraller. Registration of SCALABLE CITIES for ON-SITE VISITS (15.4011 - 14.1011)	EDPL	10 min				
14:10	Welcome to SCALABLE CITIES attendees - Introduction to the event and visits		GRACITY/DIPGRA	10 min				
14:20	Explanation of ECOCENTRAL Alhendin at DIPGRA Facilities		DIPGRA	40 min	DIPGRA Main Building			
15:00	COFFEE BREAK and visit to Onyx Solar PV facility		DIPGRA - ONYX	20 min	DIPGRA Main Building			
15:20	Explanation of Onyx Solar technology and PV facilities at DIPGRA		DIPGRA - ONYX	20 min				
15:40	Transfer to GRACITY Sports Center and Santa Adela Buildings			20 min	TbC			
16:00	Field trip to GRACITY Sports Center and Santa Adela Buildings		GRACITY	1 h	GRACITY Sports Center			
17:00	END OF DAY TWO		EDPL	10 min				
					Entrance paid at own cost - links for the tickets			
22h	Optional visit to Alhambra de Gra	nada at night			already sent			

Wednesday 17th April 2024 (all times in CET)							
Time	Topic	Partner	Time slot	Location			
8:30	Registration at the SCALABLE CITIES event	GRACITY		Carmen Martires			
9:00	Welcome to SCALABLE CITIES day - Introduction to daily agenda	GRACITY	5 min				
9:05	Presentation of SCC initiatives in Granada (Climate adaptation / clean air / mobility (low emissions zone))	GRACITY	20 min				
9:25	Presentation of outstanding work by local companies / projects	DIPGRA	5 min				
9:30	PV recycling facility		15 min				
9:45	Hydrogen equipment to produce green hydrogen		15 min				
10:00	Sustainable construction cluster		15 min				
10:15	Presentation of Scalable Cities and their activities	Scalable Cities	20 min				
10:35	COFFEE BREAK		25 min				
11:00	Smart Solutions for Heritage Sites (business models & financial schemes)	GNE Finance	1h 30 min				
12:30	Closing sesion	GRACITY	5 min				
12:35	END OF DAY THREE						
14:00	Optional Cultural Visit to Alhambra de Granada during the day			Entrance paid at own cost - links for the tickets already sent			